fbpx

Andělský dvůr

GDPR

Ochrana osobních údajů

  1. Společnost PENA s.r.o., se sídlem Sluneční 636, Lomnice nad Lužnicí, 378 16, IČ: 28145682zapsána v obchodním rejstříku C 20324/KSCB, vedená u Krajského soudu v Českých Budějovicích, zpracovává v případě vaší poptávky služeb ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, následující osobní údaje:
  • jméno a příjmení
  • emailovou adresu
  • telefon
  1. Jméno, příjmení, emailovou adresu a telefon je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů. Tyto osobní údaje budou zpracovávány společností PENA s.r.o. nejdéle 2 roky od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.
  1. Zpracování osobních údajů je prováděno společností PENA s.r.o., tedy správcem osobních údajů, osobní údaje však pro tuto společnost mohou zpracovávat případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací.
  1. Vezměte na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
GDPR, Penzion Andělský Dvůr

V případě dotazů, hlášení problémů a jiných případech nás můžete kontaktovat telefonicky, mailem, nebo přes kontaktní formulář v kontaktech webu.

GDPR, Penzion Andělský Dvůr

+420 777 455 627